3D personal printing

Bedrijven

Scannen

Kopieyou heeft gekozen voor 3D Artec Eva scanner. Het is een zeer nauwkeurige 3D hand-scanner die lijkt op een videocamera. De scanner legt tot 16 frames per seconde vast, en elk frame hiervan is een 3D-beeld. De Artec Eva scant tiental keer sneller dan laserscanners, en biedt een hoge resolutie (tot 0,5 mm) en een hoge nauwkeurigheid (tot 0.1mm). De scanner legt kleurinformatie van 24 bits per pixel (bpp) vast met een resolutie van 1,3 megapixels (MP). De output formats zijn: OBJ, PTX, STL, WRML, ASCII, AOP, CSV, PLY.

 

Printen

 U kunt uw 3D CAD file aanleveren als .STL, VRML, PLY, 3DS, FBX of ZPR bestand. Kopieyou maakt gebruik van de nieuwste 3D ProJet 660pro kleuren printer. Ook kunnen wij in SLS printen. Met behulp van de 3D Projet 660pro kleurenprinter kunt u snel en voor een redelijke prijs zien of uw ontwerp er echt zo uit ziet en functioneel is als u het zich heeft voorgesteld. De techniek is op vele gebieden toe te passen, zowel voor het prototypen van technische producten als voor de maquettebouw.  De Pro-modellen kunnen 90% van alle Adobe® Photoshop kleuren printen: volle en pastelkleuren. Onze printer heeft een bouwvolume van 254 x 381 x 203 mm, maar door combinaties te maken, kunnen ook grotere objecten worden geprint. Het topmodel 660-Pro bouwt 3D producten op in laagdiktes van 0,1 mm met een maximale snelheid van 25 mm per uur.

Extra printcapaciteit

Wij bieden daarnaast ook extra printcapaciteit van 7 x 24 uur voor bedrijven die op korte termijn meer moeten produceren dan de eigen machines aankunnen.

 

Begeleiding product

Wij kunnen, naast het uitprinten van uw scan of ontwerp met de poederprinter, u ook begeleiden met het vervaardigen uw scan- of tekenontwerp in een ander materiaal (zoals aluminium en kunststof).

 

Contact Offerte aanvragen